Pahalampi Hockey Inline - Tampere Finland

PAHALAMPI RULLAKIEKON SUOMEN MESTARI 2017!

Home / Uutiset / PAHALAMPI RULLAKIEKON SUOMEN MESTARI 2017!
PAHALAMPI RULLAKIEKON SUOMEN MESTARI 2017!

Perjantaina 16.6. pelattiin välierät Veikot vs. PEPE Roller, josta Veikot eteni tiukan kamppailun jälkeen finaaliin maalein 4-1. Illalla vastakkain olivat Pahalampi ja KOOVEE Rollers, joka otteluna ei olisi voinut parempi välierä olla, sillä se meni aina toiseen jatkoerään asti, jossa Pahalammen pistepörssin selvästi runkosarjassa voittanut Eemeli Suomi iski viimein ratkaisevan osuman 5-4 ajassa 60:46.

Ottelu Pahalammen ja KOOVEE Rollersin välillä oli tasaistakin tasaisempi, sillä maaleja iskettiin vuorotellen aina neljännen erän viimeisille minuuteille asti. Juuri kun toinen meni johtoon ja tuudittautui hyvän olon voitokkaaseen tunteeseen, niin ehti kulua vain hetki kun toinen tasoitti jälleen pelin. Yleisöä paikalla oli reilu 400 katsojaa, jotka varmasti viihtyivät seuraamassa ottelua aina myöhäisiltaan asti.

Lauantaina pelattiin pronssipeli, jossa vastakkain olivat KOOVEE Rollers ja PEPE Roller. Ottelu oli alussa tasainen, mutta KOOVEEn saadessa maalihanat auki repi se äkkiä jo parin maalin eron PEPEEN. Ottelu päättyi lopulta KOOVEE Rollersin 7-5 voittoon ja pronssimitalit jäivät Tampereelle.

Finaalien välissä pelattiin Ilveksen ja Tappara 08-junioreiden näytösottelu, jonka Ilves vei tällä kertaa näyttävien maalien saattelemana 8-5.

Finaalista oli odotettavissa jo ennakkoon tiukkaakin tiukempaa kamppailua kahden runkosarjan ehdottomasti parhaan joukkueen välille. Alku alkoi Pahalammen kannalta hyvin, sen iskiessä itsensä jo ensin 0-2 johtoon ja tämän jälkeen vielä 1-3 ja 2-4 johtoon. Veikot sai tasoitettua ottelun toisen erän lopussa ja kolmannessa erässä se otti ohjat haltuunsa mennen ylivoimalla ensin 5-4 johtoon ja seuraavaksi vuorossa oli jo 6-4 maali. Tässä vaiheessa moni saattoi puntaroida riittääkö ja kestääkö Pahalammen kantti nousta kahden maalin tappioasemasta vielä tasoihin ja voittoon. Mutta tällä kertaa Pahalampi näytti ottaneensa oppia menneistä vuosista ja latoi kiekon reppuun ensin 6-5, sitten 6-6 ja vielä Veikkojen tehtyä välissä 7-6 tasoituksen 7-7 ja lopulta ennen jatkoeriä 7-8. Veikkojen tasoitettua neljännen erän lopussa 8-8, oli jälleen edessä jatkoerät ja peli yhdestä maalista poikki. Ensimmäisessä jatkoerässä ei taaskaan saatu ratkaisua aikaan, vaikka hyviä maalipaikkoja riittikin ja kiekko kolahteli välillä jopa tolppaan. Toisessa jatkoerässä ajassa 63:19 Ossi Pellinen ampui kiekon päin Samu Airasvaara, josta torjunnan jälkeen kiekko pomppasi korkeuksista Samun selän takaa maaliin. Pahalampi otti pojan parin vuoden tauon jälkeen takaisin Tampereelle ja on rullakiekon Suomen Mestari vuosimallia 2017. Pahalammen edellisestä Suomen mestaruudesta ehti kulua jo pitkät kolme kokonaista vuotta.