Pahalampi Hockey Inline - Tampere Finland

OTTELURAPORTIT: 9.-10.6. TAP-TEAM & KOOVEE ROLLERS

Home / Uutiset / OTTELURAPORTIT: 9.-10.6. TAP-TEAM & KOOVEE ROLLERS
OTTELURAPORTIT: 9.-10.6. TAP-TEAM & KOOVEE ROLLERS

Perjantai iltana pelattu Pahalampi-TAP-Team oli viime kohtaamiseen verraten odotetusti alussa hapuilevaa pelin hakemista. Pahalampi iski itsensä johtoon reilun kahden minuutin kohdalla, mutta sisukas TAP-Team iski itsensä 1-2 johtoon ennen ensimmäisen erän lopussa tullutta tasoitusta 2-2.

Toisessa erässä Pahalammen pelaajat pääsivät sisään pelirytmiin ja saivat koneensa käyntiin iskien väliaikatilanteeksi jo kahden maalin eron 5-3.

Toisella puoliskolla Pahalammella ei ollut enää minkäänlaista hätää vaan ottelu päätettiin lopulta selvin lukemin 15-6. Ottelussa riitti myös viihdykettä yleisölle kerrakseen kummankin maalivahdin pyörien, hyörien ja kierien näytöstyyliin lähes jokaisessa torjuntatilanteessa.

Ottelussa nähtiin TAP-Teamin puolella runkosarjan loppu vahvistus Tapparan huippu lupaava maalivahti Tsekin lahja Suomelle Dominic Hrachovina. Yleisön kannalta ikävästi Domi lensi suihkuun maalin siirtämisestä pois paikoiltaan eli epäurheilijamaisen käytöksen takia jo kolmannen erän alussa. domi

Lauantain megapäivään odotettiin sankoin joukoin väkeä paikalle ja alun hiljaisen kiinnostuksen jälkeen paikalle saapui kun saapuikin sankoin joukoin porukkaa. Ehdoton tämän kauden kohokohta keräsi paikalle tämän kesän selvän yleisö ennätyksen 858 katsojaa. Hallin A/C päädyn käytävä tulvi yleisöä ja lapset olivat innoissaan pomppulinnasta ja parkourista, tarkkuusammunnasta puhumattakaan, mihin myös pelaajat osallistuivat opastamalla junnuja oikeaoppisiin laukauksiin. Myös nimmarit olivat kovaa huutoa, ja haastattelut vetivät ihmiset ”Tapparan löylylavan” eteen kuuntelemaan erityisesti Sasha Barkovia ja yllätyksenä paikalle saapunutta Jori Lehterää, jonka piti olla estynyt pääsemään paikalle.

Päivän aikana pelattiin kaiken kaikkiaan 5 ottelua, missä ratkottiin Final Four viikonlopun viimeinen 4. sijoitus PEPE Rollerin ja Inline Vantaan kesken. Pahalampi varmisti jo perjantaina pelatulla TAP-Team voitolla runkosarjan kakkossijan. Suurin huomio kiinnittyi silti Pahalammen ja rakkaan vihollisen KOOVEE Rollersin väliseen kamppailuun, joka oli yleisölle juuri oikeanlainen viihde tapahtuma ottelun ratketessa vasta 4 sekunttia ennen loppusummerin soittoa. Pahalampi vei tasaistakin tasaisemman ottelun lopulta nimiinsä maalein 8-7.

Eemeli Suomen mietteet tapahtumasta ja pelistä KOOVEE Rollersia vastaan.