Pahalampi Hockey Inline - Tampere Finland

OTTELURAPORTTI 4.6. VEIKOT vs. PAHALAMPI

Home / Uutiset / OTTELURAPORTTI 4.6. VEIKOT vs. PAHALAMPI
OTTELURAPORTTI 4.6. VEIKOT vs. PAHALAMPI

Lapinlahden peli pelattiin pisimmän kaavan kautta.

Vaikka Pahalampi matkasikin vain 7 pelaajan voimin (+ 8 manageri Jussi Puuska, joka kävi ottamassa vain ottelun ensimmäisen aloituksen haltuun), niin miesvaje ei kuitenkaan näkynyt pelitempossa.

Heti pelin alusta lähtien voi aistia sen, ettei tänä vuonna oltu tultu häviämään. Pelin hallinta oli suurimmaksi osaksi Pahalammella ja se iskikin itsensä johtoon Veikkojen ensimmäisen jäähyn loppusekunneilla. Loppua kohden erä alkoi tasoittua. Ensimmäisessä erässä nähtiin myös harvinainen tilanne, kun Veikot otti kaksi jäähyä lähes samaan aikaan.

2. erän alussa Veikot otti pelin hallinnasta kiinni ja sai aikaan vaarallisen näköisen maalitilanteen. Kuitenkin Niklas Lehti näytti, että focus on täydellisesti pelissä ottaen varman kopin. Hetken päästä Veikkojen laukaus kilahti tolppaan. Kerta toisensa jälkeen Veikot vyörytti hyökkäyksensä Pahalammen maalille, mutta Niklas koppasi kiekot toisensa perään. Kun toista erää oli pelattu 7 minuuttia Teemu Lepaus pääsi yllättämään Samu Airasvaaran Veikko maalin nurkalta. Pahalammen kolmas maali nähtiin erän loppuminuuteilla ja samoin myös Veikkojen avausmaali, jossa Petri Partasella oli helppo työ hakata kiekko Pahalammen maaliin yli matolla makaavan Niklas Lehden.

3. erän kolmannen minuutin korvilla Pahalampi laukoo samaan tolppaan, mihin Veikot aiemmin. Seuraava hyökkäys tuotti kuitenkin tuloksen ja tilanne jo 1-4. Taas Lehti Pahalammen maalilla jatkoi ilmiömäisiä torjuntojaan. Edes Pahalammen alivoima erän lopussa ei tuottanut Veikoille kavennusmaalia.

4. erän alussa Veikot sai heti uuden mahdollisuuden kavennukseen Jimin istuessa heti perään toista jäähyään koukkaamisesta. Tällä kertaa Veikot ei jättänyt paikkaa käyttämättä vaan iski kiekon Lehden maalin yläkulmaan, niin että pyyhekin sai kyytiä. 4. erän reilu 7 minuutin kohdalla Veikot sai onnekkaan 3-4 kavennuksen Niklas Lehden torjumasta pomppu kiekosta. Toiseksi viimeisellä minuutilla Veikot sai kun saikin vielä tasoitettua ottelun ja edessä häämötti jatkoaika.

Jatkoajalla paikkoja nähtiin enemmän Veikko maalilla, mutta kiekkoa ei saatu lukuisista yrityksistä maaliin. Edessä voittolaukaukset, joissa Pahalammelta epäonnistuivat kaikki 3 yrittäjää ja Veikoilta onnistui Simo Mertanen. Veikot vei lopulta tiukan kamppailun 2 pistettä maalein 5-4 vl.