Pahalampi Hockey Inline - Tampere Finland

OTTELURAPORTTI 2.6. PEPE vs. PAHALAMPI

Home / Uutiset / OTTELURAPORTTI 2.6. PEPE vs. PAHALAMPI
OTTELURAPORTTI 2.6. PEPE vs. PAHALAMPI

Pahalammen bussissa vallitsi leppoisa tunnelma bussin matkatessa kohti Someroa. Kuitenkin paras pelivire oli jäänyt jonnekin pois matkasta.

Heti pelin alusta lähtien näki selvästi PEPEn voiton nälän. Pahalampi oli helisemässä PEPEn vauhdikkaan pelitempon kanssa, mikä näkyi selkeästi sekä eleistä että ilmeistä.

PEPE iski itsensä 1. erässä 1-0 johtoon ja 2. erän 19 minuutilla jo 2-0 johtoon. Vasta PEPEn ensimmäisen ylivoiman turvin Pahalampi sai kavennettua 2-1. Kavennus oli laiha lohtu ja 3. erän puolivälissä PEPE johti jo murskaavasti 5-1. Pahalampi sai kavennettua vielä 6-4, mutta 4. erän puolivälin kolmas alivoima kostautui ja PEPE pääsi iskemään loppu lukemat 7-4.

Pelissä oli myös hyvääkin, mutta ratkaisevat tekijät oli laukausten puuttuminen ja huono viimeistely sekä ilmiömäisessä vireessä ollut PEPEn maalivahti Joonas Laaksonen 40 torjunnallaan.

”Vastustajalla oli pirun hyvä päivä tänään, meillä ei niinkään, mutta asenteesta se ei jäänyt meillä kiinni”, tuumasi Ossi Pellinen ottelun jälkeen bussissa.

Niki Raiskion mietteet ennen peliä Facebookissa