Pahalampi Hockey Inline - Tampere Finland

Veikot Pahalampea terävämpi lauantaina!

Home / Uutiset / Veikot Pahalampea terävämpi lauantaina!
Veikot Pahalampea terävämpi lauantaina!

Lauantain päivä pelissä Veikot oli selvästi Pahalampea parempi maalein 10-2.

Edes Palo Penan pudottama avauskiekko ”seremonia” ei siivittänyt Pahalammelle voittoa. Ensimmäisen erän jälkeen Veikot johti jo 0-4, tuplaten maalimäärään toisessa erässä 0-8. Kolmanteen erään Pahalampi vaihtoi maalivahtia Niklas Lehden annettua tilaa Tomi Nenoselle ja Pahalampi pääsi vähän paremmin peliin mukaan. Kuitenkin Nenosen paraatipelastustorjunnoista huolimatta Veikot iski vielä maalin per 3. ja 4. erä, eikä Pahalammen 2 kavennus maalia tuntunut missään.

Pahalammen seuraava ottelu on keskiviikkona 10.5. CSKA Mordoria vastaan, jolloin ennen peliä oheisohjelmassa luvassa mm. nimikirjoitusten jakoa kera tuoreiden tupla suomen mestareiden Henrik Haapalan ja Jan-Mikael Järvisen. Tarjolla myös kahvia ja pullaa sekä muita virvokkeita käteismaksulla. Saavuthan ajoissa paikalle!