Pahalampi Hockey Inline - Tampere Finland

Kausi alkoi voitolla KOOVEE Rollersista!

Home / Uutiset / Kausi alkoi voitolla KOOVEE Rollersista!
Kausi alkoi voitolla KOOVEE Rollersista!

Pahalampi aloitti kautensa keskiviikkona 3.5. KOOVEE Rollersia vastaan. Ottelun alusta lähtien oli nähtävissä jo Pahalammen saama tuntuma uuteen kauteen kahden aiemman viikonlopun Someron turnausten myötä.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, kunnes erän lopulla Antti Kovero otti jäähyn huitomisesta ja KOOVEE sai mahdollisuuden iskeä ottelun avausmaalin. Pahalampi oli kuitenkin aktiivisempi alivoimallaan ja alivoima kolmikko Ossi Pellinen, Eemeli Suomi ja Mikko Pukka järjestivätkin puolestaan maalin arvoisen alivoimahyökkäyksen KOOVEE Rollersin päätyyn iskien kiekon ohi KOOVEE Rollers maalivahti Juha Taposen. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne 0-1 Pahalammelle.

Toinen erä alkoi yhtä lailla tasaisissa merkeissä ja jälleen vasta erän loppupuoliskolla saatiin erän ensimmäiset tilastomerkinnät. Tällä kertaa vuorossa oli KOOVEE Rollers, josta Mikko Sulonen passitettiin jäähylle estämisestä.
Pahalammen ylivoiman juuri loputtua Mikko Pukka iski Eemeli Suomen ja Jimi Palannon syöttäessä tilanteeksi 0-2 Pahalammen hyväksi.

Vielä kolmannessa erässä edettiin ensimmäisen ja toisen tapaan, kun erän loppu puolella nähtiin pelin kolmas jäähy KOOVEE Rollersin Jouni Aalloon saadessa jäähyn huitomisesta. Tällä kertaa Pahalampi ehti hyödyntää ylivoimansa Eemeli Suomen iskiessä kiekon KOOVEE Rollers maaliin Jimi Palannon toimiessa syöttäjänä. Pahalampi 0-3 johtoon.

Neljäs erä tarjosikin sitten hyvin vähäiselle, mutta KOOVEE Rollersin peleihin normaalille 100 päiselle yleisölle jo enemmän viihdettä myös KOOVEE Rollersin herätessä peliin mukaan. Ensin Eemeli Suomi iski Pahalammelle 0-4 lukemat, jonka jälkeen hattutempun viimeisteli 0-5 lukemilla Mikko Pukka. Tämän jälkeen Pahalammen maalihanat sulkeutuivat ja KOOVEE Rollers iski erän ja pelin kaksi viimeistä maalia. Myös maalivahtien torjuntoja katsottaessa ottelu oli todella tasainen, kumpikin torjui 35 kertaa. Lopputulos 2-5 Pahalammelle.